SUSHI CALL DEN BOSCH

SUSHI CALL DEN BOSCH Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 189 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi call Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 12:22 Extra loempia’s gekregen voor het wachten
12 mei 2022 om 18:45 We moesten wat langer wachten maar de service is prima en het eten heerlijk
12 mei 2022 om 7:36 Eten was te laat (25 min) maar daar werd netjes over gebeld. Ook kregen we wat extra’s. Eten was lekker en warm. Jammergenoeg bevatte de kip-pokebowls géén kip…
7 mei 2022 om 19:59 Het eten was te laat maar het smaakte nog wel vers en we kregen wat extra eten als compensatie. Verder smaakte het eten heerlijk zowel de sushi als de warme kipgerechten
3 mei 2022 om 6:39 eigenlijk altijd prima eten en op tijd bezorgd.
30 apr 2022 om 19:14 Heerlijk gegeten! Zag er mooi uit. En precies op de afgesproken tijd ging de bel :) hier bestel ik zeker weer!
30 apr 2022 om 8:14 Kregen wat flinke portie extra sushi! Aangename verrassing dus!
25 apr 2022 om 19:46 De Sushi was nu heerlijk en erg vers dank je helemaal Top groetjes Anja
25 apr 2022 om 10:43 Eten LEKKER! beste sushi bezorgdienst! Goede communicatie, goede service. Top!!!
23 apr 2022 om 20:16 Precies op de aangegeven tijd kregen wij ons eten, van een vriendelijke bezorger. Lekker vers en smaakvol, wij komen sowieso terug!
21 apr 2022 om 22:34 Alles was zooo lekker beste sushi bezorgdienst in de regio
18 apr 2022 om 19:33 iets te laat en daardoor lauwe sushi, verder lekker! soms viel het wel uit elkaar.. normaal is het beter!